Joc: Copacul luminos al visului

Goofy pune un postament lângă Club. Și acuma pune un buton pe care când apeși, luminează. Pe postament el pune un copac în care să se formeze culorile. Apoi, pune o lumină magică.
Vine Mickey și îl întrebă pe Goofy:
– Goofy, cine a construit copacul acesta care luminează colorat?
– Eu am construit, Mickey!
Goofy apăsă pe buton și copacul lumina și în roșu. El apăsase din buton și albastru și verde, oranj, galben. Goofy apăsase pe buton și indigo și violet. Goofy apăsase pe buton și verde-albastru. Frunzele copacului străluceau ca și curcubeul.
Și apoi Mickey și Goofy apăsaseră pe buton și copacul strălucea în alte trei culori.
Goofy apăsase pe buton ca să se facă lumina în foarte multe culori ale curcubeului: roșu, oranj, galben, verde, albastru, indigo și violet.
Mickey și Goofy simțeau nevoie să stea în copac printre frunzele luminoase. Si apoi, prietenii făceau și ei călătorie în copac, pentru a străluci mai bine.
Dar lumina magică era defectă, pentru că nu mai era magică.
Și era acum doar în albastru ca să vină Donald. Apoi în oranj și galben, ca să vină Pluto. Și acum în indigo și violet, ca să vină Daisy. Și acum în culoare cu un pic de roz ca să vină Minnie. Și apoi, din nou în toate culorile!
Și prietenii îi visaseră pe Mickey și Goofy cum se jucaseră împreună. Iar copacul era ca un fel de norișor de vis (tărâmul visului) și ziua era ca un fel de noapte în care prietenii dormeau.

Anunțuri

5 gânduri despre „Joc: Copacul luminos al visului

 1. Ana spune:

  intrebare retorica 🙂 oare cine o fi copacul?

 2. Ana spune:

  curata retorica! :))

 3. Cami spune:

  Chiar daca „lumina magica era defecta, pentru ca nu mai era magica” (normal…, super!), Veronica isi reconstruieste lumea, isi aduna personajele, care apoi dorm linistite in „norisorul de vis”, copacul echilibrului ei sufletesc (zic eu…). Tare frumos !

 4. Ana spune:

  are un fel dumnezeiesc de a transforma in magie totul.
  aseara i-a zis lui Tom „tati, eu sunt intotdeauna fericita, pt ca este ceva magic la mine care ma face sa fiu intotdeauna fericita”… ma gandesc sa scriu asta chiar ca subiect pe blog, cumva. dar am mai multe de recuperat, ea a mai tot compus zilele astea… am de lucru 🙂
  sarumana pt comentarii, si pt multe multe altele…

 5. tataia Petrica spune:

  Copacul este simbol al vieții în contiună evoluție, în ascensiune spre cer, arborele evocă întreg simbolismul, in special al moralității Mircea Eliade distingea șapte interpretări principale pe care, de altfel, nu le considera exhaustive, dar care se articulează toate în jurul ideii de Cosmos viu, în veșnică regenerare. Pe de altă parte, el slujește drept simbol pentru caracterul ciclic al evoluției cosmice: moarte și regenerare, înlesnește comuniunea între cele trei niveluri ale cosmosului: cel subteran, prin rădăcini; suprafața pământului, prin trunchi și crengile de jos ; înaltul, prin ramurile dinspre vârf.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s