Mâna cu piatră și cartea din cer

A fost odata o mână

Care avea un ochi albastru

Ea ținea o piatră

Și o carte se zguduia în cer.

Mâna aruncă piatra

Și piatra nimeri sub carte

Și cartea s-a deschis de fericire

Și avea în ea poze cu noi,

Din familia noastră.

Pe coperți erau icoane cu Iisus

și cu Sfânta Maria

care Îl ținea în brațe

pe pruncul Iisus.

Reclame

6 gânduri despre „Mâna cu piatră și cartea din cer

 1. tata gigi spune:

  Piatra nu putea fi aruncata decat de…” cel fara de prihana”.Deci iata cine a deschis cartea vietii familiei voastre ,carte,[viata] care o are pe „coperta ” pe Sfanta Maria cu pruncul Iisus in brate.Poate nu stiati ce „carte ” ati tras.. Daca pana acum mai aveati indoieli in privinta legaturii ei cu Divinul,cred ca acum V-A TRECUT.

 2. Cami spune:

  Nici eu nu-mi gasesc cuvintele, parca as fi infirma… Poate ar fi bine sa notezi imprejurarile in care a scris, poate o marcheaza ceva din activitatile din ziua in care naste aceste creatii sau sunt pur si simplu rezultatele miraculoase ale acumularilor ei, dupa ce le tine la dospit…

  • Ana spune:

   se leaga de lucruri concrete care ii apar in cale… atarna undeva un pandantiv cu Sf.Maria, vede o piatra langa ea… etc… si deodata incepe sa rosteasca poezia. Daca e cineva s-o scrie, bine, daca nu, se pierde, caci ea asa vorbeste firesc, povesteste ceea ce vede… asa se joaca, asa se exprima. In mici poeme… Pe urma, cand te uiti din nou la ceea ce a spus (caci eu nu schimb niciodata niciun cuvant, Dumnezeu mi-e martor) te cutremuri si incepi sa intelegi dedesubturile… Daca poti 🙂

 3. Cami spune:

  Desigur ca legatura cu Divinitatea exista, in primul rand pentru ca este copil. Ea, fata de alti copii, constientizeaza aceasta legatura datorita educatiei pe care o primeste – asa cred eu. In acelasi timp, Dumnezeu a inzestrat-o cu talent si probabil cu un anume har care sa o ajute sa-si desavarseasca menirea in aceasta viata. Probabil ne va uimi tot mai mult si de acum incolo.

 4. petre spune:

  „Invatatorule uita-Te ce piatra si ce zidiri”(Marcu1.3.1),”Cel ce are maini curate si inima curata”(Ps.24.4),”mana Domnului era intradevar cu El”(Luca1:66),”ochii Domnului sunt peste cei fara prihana(Ps.34:15).
  „Piatra din capul unchiului fiind Isus Hristos”(Efeseni2:20),”cei neprihaniti si intelepti si faptele lor,sunt in in mana lui Dumnezeu”(Ecl.9:1),”Ferice de acela pentru care Eu nu voi fi un prilej de poticnire”(Luca7:23)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s