Goofy vrajitorul care a legat-o pe Minnie

Vrajitorul Goofy o luase pe Minnie si a legat-o la ochi, la picioare si la rochie. Si mainile erau in legatul de rochie. Si vrajitorul Goofy a dus-o la el in castel ca s-o taie pe jumatate, inainte sa apuce Mickey sa o dezlege.

Dar Mickey a venit inainte ca vrajitorul s-o taie pe Minnie. Si a dezlegat-o si a luat-o acasa. Apoi vrajitorul s-a intepat cu cutitul si a murit. Si apoi el a urcat la Dumnezeu ca sa nu se mai intoarca niciodata. Dar Dumnezeu l-a gonit, i-a spus „pleaca, pleaca!” pentru ca El merita doar oamenii buni sa vina la El.

Anunțuri

3 gânduri despre „Goofy vrajitorul care a legat-o pe Minnie

 1. Cami spune:

  si vrajitorul asta, tocmai cu Mickey a indraznit sa-si incerce puterile ! Ce povestioara frumoasa pentru copii, cu invatamintele potrivite…

  • Ana spune:

   :)) si totusi pe cat este de atotputernic Mickey, pe atat de putin razbunator… ai observat ca nu o razbuna pe Minnie, ci lasa totul in mainile justitiei divine? Bietul vrajitor, a murit „intepat” in cutitul cu care a vrut sa omoare… Unde mai pui ca nici Doamne-Doamne nu-l primeste… Astea da lectii.

 2. petre spune:

  Lipsa de respect si veneratie fata de Dumnezeu sau de lucrurile sfinte se numeste blasfemie.Intentia de a omori o persoana in mod nelegiuit si intentionat este un pacat condamnat din cele mai vechi timpuri(Gen.4:1-12).Ucigasii vor avea partea lor la a doua moarte(Apocap.21:8).Blasfemia impotriva Duhului Sfant dupa ce ai cunoscut o cunoastere deplina este un pacat de neiertat(Mat.12:32;Marcu 3:28-29).
  Daca pacatuim de bunavoie,dupa ce am primit cunoasterea adevarului, nu mai ramane nici o jertfa pentru pacate(Evr.10:26).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s