primul tort facut de Vera!!!

Pentru prima data Veronica a facut un tort. Inafara de mixer (pe care l-am manuit eu, evident), aproape totul a fost facut de ea. A durat cam jumatate de zi, dar… a meritat. A insiropat blaturile (cu zeama din compoturi), a amestecat laptele cu praful de budinca, a intins apoi budinca (mixata de mine) pe fiecare blat in parte. La final, partea cea mai „a ei” dintre toate, a fost decorarea in forma de Mickey, cu bucati de fructe din compot (cirese, piersici, caise) si colorarea fetzei lui Mickey Mouse cu nuca pisata…

Ca nu si-a pierdut rabdarea, asta nu mai este un lucru iesit din comun, ar sta ore in sir pentru fiecare dintre creatiile ei, orice proiect nascut si facut de ea are parte de un devotament desavarsit. De data aceasta, motivata de aniversarea parintelui Gavriil (aniversarile oamenilor apropiati scot din ea maximum de energie, generozitate si motivatie posibile) nu a parasit bucataria pana cand tortul nu a ajuns in forma pe care o voi prezenta aici. Desigur, in poza nu se vad crapaturile din blat (de la felul apasat in care a intins crema pe ici pe colo)… nu se observa nici inegalitatea cu care a fost distribuit siropul peste blaturi (hihihi) si in general nu se vede nicio neregula, caci ochii inimii vad numai dragostea cu care se fac lucrurile.

Asa este Vera noastra…  Perfectiunea inimii ei este rotunda ca un soare, ca un cap de Mickey, ca o imbratisare a lui Dumnezeu.

Asa a vrut ea sa spuna „La multi ani, parinte Gavriil!” si sa-l intampine, de ziua lui, la noi acasa.

Reclame