dulcea sarbatoare a cartii

Ieri Camelia ne-a facut o surpriza neasteptata. A transformat o banala vizita intr-o „sarbatoare a cartii Veronicai”, motiv pentru care Vera a avut una dintre trairile de hotar ale vietii ei afective. Am simtit-o frematand si clocotind de fericire la ideea ca va fi sarbatorita „Maria Sa – Cartea ei”… Cativa copii zambareti, cativa parinti spectatori, un tort inspirat si delicios pe care ardeau doua lumanari (pentru lumina adusa de cele doua carti ale Verei) si mai ales sclipirea fara pret din ochii ei – iata reteta fericirii noastre intr-o dupa amiaza de weekend care a devenit… „istorica”.

Intr-o zi, cand pe tortul cartilor Veronicai nu vor mai incapea lumanarile, ne vom aminti cu nostalgie de aceasta dupa amiaza unica, cand casa prietenilor nostri a rasunat de „happy-birthday-dear-Book”-ul celor cativa copii fericiti si cand am ras si noi cu lacrimi in ochi de rasul lor curat si molipsitor.

Sarumana Cami, pentru frumusetea sufletului tau si pentru eforturile din spatele acestei petreceri, pe care nu le recunosti dar care, evidente si dublate de sensibilitatea ta enorma, au inflorit in bucuria noastra, a tuturor.

Anunțuri

2 gânduri despre „dulcea sarbatoare a cartii

  1. Cami spune:

    Dragilor, ce de poze, ce veselie care transpare aici. Da, a fost frumos, ideea cu sarbatoarea cartii mi-a venit cand am vazut un tort cu trandafirul asemenea celor de pe contracoperta… si apoi stiam ca-mi aduceti cartea Veronicai, pe care o asteptam cu emotie. Bucuria voastra a fost si a mea. Va multumesc si eu si va iubesc!

  2. Petre spune:

    Un proverb romanesc spune :“ O cartea aleasa e un bun prieten “.O carte este un dar pe care il deschizi iar si iar si mereu inveti ceva.Fericirea fetelor acestor copii sunt comori de nepretuit de care aveti parte.Dupa eforturi viata e si frumoasa la fel ca munca intr-o gradina.Sa va ajute Dumnezeu sa aveti cat mai multe sarbatori

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s