mama-art-attack

Pentru ca este perioada in care absolut orice experienta devine subiect de art-attack, Vera a inventat unul si cu ocazia noului cuvant scris cu litere de mana. Pentru cine nu stie, art-attack inseamna ceva… un pic  mai special decat un simplu desen. El trebuie sa aiba „ceva aparte”, un adaos personal, un schepsis – ceva care sa se miste, sa iasa in evidenta, ceva facut din altceva, din resturi sau din ce avem la indemana, etc. Art-attack inseamna creativitate si joaca inepuizabila.

Deasupra desenului in cauza apar discret doua figurine decupate numai partial, astfel incat sa se poata rasuci oricand si, ca prin magie, desenul sa devina un fel de definitie ilustrata a cuvantului mama. Un castron verde cu o lingura galbena si un pahar cu apa… Mama este, asadar, fiinta care iti alina foamea si setea. Frumos, nu?

Reclame

Un gând despre „mama-art-attack

  1. Petre spune:

    Frumos, nu?Foarte frumos Am vazut cateva videoclipuri pe yootube (Disney Junior Art Attak ) si altele.Mi se par foarte ingenioase.Arata modalitatea de prelucrare a unor jucarii din cartoane baloane vopsite cu hartie (cum a facut Ritta cu Vera), sau din sticle de plastic prelucrate cu multa imaginatie.Daca intre 26.11 si 1.12 2012 cat voi sta in Bucuresti, Veronica are timp cred ca o sa facem catva dinozauri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s