Nunta sportivului Paul cu oaia Vera

A fost odata un sportiv Paul care a auzit de planeta Vera. Locuitorul principal al planetei Vera era o fetita pe nume Vera. Ea i-a scris lui Paul ca este o oaie. Oaia Vera i-a mai scris lui Paul ca ea e sotia lui. Shaun, Shirley, Timmy, un kikiloi si o oiovaca fara aripi erau invitati la nunta lor. Ei dansau si cantau. Oaia Vera si sportivul Paul simteau fericire ca se casatoresc. 

nunta

Reclame

Un gând despre „Nunta sportivului Paul cu oaia Vera

  1. petre spune:

    Ma astept la „ghidul”miresii si al mirelui si mai stiu ce „obiceiuri” altele decat nunta la romani sau nunta lui Figaro a carei poveste pe scurt este urmatoarea:
    Nunta lui Figaro este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec linistit, într-o explozie sonoră fulminantă.

    Stăpânul lui Figaro, Contele Almaviva, căsătorit cu Rosina, dar plictisit de ea, încearcă să o cucerească pe subreta Susanna, logodnica lui Figaro. Contele încearcă să împiedice nunta celor doi, ajutat de Marcellina, menajera doctorului Bartolo. Marcellina încearcă să-l forțeze pe Figaro să o ia de nevastă, în contul unei datorii pe care acesta nu a putut să i-o restituie. Figaro, la rândul său, încearcă să împiedice acest plan și să o ia de soție pe Susanna. Planul Marcellinei se destramă când Figaro află întâmplător că Marcellina este de fapt mama sa, de mult pierdută. După multe trucuri și aventuri, Figaro și Susanna redobândesc încrederea și dragostea, iar Contele Almaviva este nevoit să o roage pe Rosina să-l ierte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s