Dora-Labradora

Laura (una dintre terapeutele noastre) si-a luat un golden retriever, o fetita labrador pe nume Dora. De cand a aflat ca in viitor este posibil ca Dora sa fie „caine de terapie pentru copii”, Vera a plonjat intr-o efuziune sentimentala, creativa, fertila, atat de tipica ei. In ultimele luni, sedintele de terapie individuala cu cele doua pisici ale Anei (Fulga si Portocale) au reprezentat una dintre cele mai mari placeri ale vietii ei, astfel incat proiectia unui nou capitol cu prieteni necuvantatori pare a fi cel putin la fel de motivanta.

Dora a sosit acasa la „parintii” ei abia astazi, totusi iata cate daruri i-a pregatit Veronica. Parca vad ca asta e de-abia inceputul…

1dora1dora2doradora labradora tablou

Reclame

Un gând despre „Dora-Labradora

 1. petre spune:

  Cainele este considerat cel mai bun prieten al omului.Sunt arhicunoscute versurile:
  ‘Din bucata mea de paine
  Am crescut un om si-un caine
  Cainele ma recunoaste
  Omul nu ma mai cunoaste”
  Veronica a descoperit acest univers.Sunt sigur ca ii va descoperi multe aspecte subtile,cum ar fi relatia cu pisica sau invidia… Fidelitatea lor este cel mai mare atuu.Omul il considera un prieten al sau pentru ca el are nevoie nu doar de dragoste,dar si de compania unui amic sincer,caruia ii poate destainui toate secretele…Astfel putem spune ca aceste animale domestice sunt un fel de jurnal al omului. Relatia care exista intre caini si stapani depinde si de cei doi ,in special de om.Un caine are nevoie de multa atentie si afectiune,si nu trebuie sa fie neglijat nicidecum.Stapanul trebuie sa petreaca mult timp cu acesta,si bineinteles sa-l alinte si sa-l mangaie de fiecare data cand are ocazia.Pe de alta parte,un caine nu are nevoie doar de dragoste,dar si de ingrijire.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s