Happy-Jurnal de vacanta

last day 1

Locul de vacanta eu l-am numit Grandma’s DHDH, ceea ce inseamna Grandma’s Dutchie Happy Dream House. Pentru ca am stat in ea cu doi olandezi, Elly si Leo Vastenburg. 

Eu impreuna cu Happy Dutchie Leo am descoperit un drum secret printre iarba si flori care duce la un leagan. Din leagan vad muntii. Leo imi spune „My little Lady friend”.

Am facut desene singura dar si desene de familie pe care le-am numit „family drawings” pe hartii foarte mari si lungi. 

Uneori Happy Dutchie Leo facea foc intr-un semineu mare si Happy Dutchie Elly statea in balansoar si citea sau rezolva un joc. 

Apoi m-am jucat cu Dutchie Leo foarte mult impreuna cu jucaria mea de plus Shaun. Am inventat multe jocuri impreuna cu el. Shaun-ului de plus ii placea focul din semineu. El visa ca e sirena si lacul lui era in cosul cu lemne. 

Leo impreuna cu mine cantam mereu un cantec pe care noi l-am numit „it’s raining down on me” si care era asa: „It’s raining, raining down on me! It’s raining, raining down on me!”

Am putut sa desenam pe pietre mai multe desene fericite, de exemplu: un baiat si o fata care au niste fete zambitoare si sunt fericiti pentru ca sunt Dutchies, un soare, un nor, un curcubeu, o ploaie, o lalea, un Shaun, o Dora, pe Domnul Vant, o sirena si o lacusta verde pe care am vazut-o in realitate.

stone_drawings 

Povestea pietrelor fericite

Un nor a turnat apa pe o lalea, folosindu-si ploaia. Eu l-am numit Happy Cloud. Langa lalea, a aparut un lac facut din acea ploaie. Din lacul respectiv a aparut o sirena cu meduze si pesti. O lacusta verde a fugit spre lacul sirenei ca sa o vada. Soarele a ajutat si el ploaia sa creasca laleaua. Cand e si ploaie si soare, apare un curcubeu mare pe cer. Si acum a aparut un curcubeu fericit. Shaun e fericit ca are o lalea mare. Dora e fericita pentru ca este cu cel mai bun prieten al ei (Shaun). Domnul Vant a incercat sa sufle curcubeul dar nu a reusit. Baiatul si fata sunt fericiti pentru ca sunt Dutchies.

Reclame

2 gânduri despre „Happy-Jurnal de vacanta

  1. Dan spune:

    Cum sa nu fim recunoscatori lui Dumnezeu pentru ceea ce ne ofera? Cum sa nu incercam sa fim cat mai buni pentru a incerca sa nu Il suparam?

  2. petre spune:

    Sa fiti mereu asa.Pe unde trece divina noastra Veronica apare curcubeul fericirii si pietrele sunt fericite.Bucuriile in viata vin ca urmare a supunerii fata de poruncile lui Dumnezeu.
    Sa fiti mereu binecuvantati de Dumnezeu in tot ce faceti!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s