Ariela Marii Negre

sirena de nisip-ariela marii negre

Asa s-a autointitulat Vera in aceasta vacanta. A fost poate cea mai intensa calatorie in propria ei magie, caci s-a suprapus peste enorma ei pasiune pentru sirene. Zi de zi, dimineata si seara, plaja si Marea Neagra au fost basmul ei personal, castelul ei, taramul ei magic. A trait cea mai mare personificare a vietii ei de pana acum, ea insasi devenind „o Ariela adevarata”, gasind in toate amanuntele banale din jur, tot atatea motive de a-si crea o existenta de poveste.

Fericirea ei este absolut indescriptibila, este ceva ce eu personal vad foarte rar la oameni. O traire fara rezerve. O plonjare cu toata fiinta in propria ei arta. Si de asemenea, un consum interior de care nu este constienta si pe care inca nu si-l gestioneaza echilibrat, cum de altfel nici nu stiu daca vreodata o va face, caci natura ei de artista musteste din toate fibrele sufletului si corpului ei.

Dupa trei astfel de zile traite la focul maxim al interioritatii ei creatoare, corpul ei a somatizat acest consum si… epuizarea si-a spus cuvantul. Asa este Veronica, nu stiu daca cineva ar putea sa o schimbe in acest sens si nici nu stiu daca ar trebui. Ea va arde din multe puncte de vedere pentru oameni, eu asa presimt, asa o vad. Am plecat de la mare cu o zi mai devreme decat ne propusesem, caci sirena noastra avea nevoie de ingrijiri si de intoarcerea la echilibru, nu de tot ci doar… pana data viitoare, la urmatoarea intalnire cu Muza.

Autoportret intitulat „Ariela Marii Negre”

ARIELA MARII NEGRE_ VERA

Peisaj din pragul Casei Pescaresti unde am fost cazati.

peisaj din pragul casei pescaresti

Luna plina oglindindu-se in apa Marii Negre (peisaj dupa o realitate traita cu extaz)

full moon by vera

Ariela Marii Negre la orizont

ariela marii negre 1

O Ariela olandeza, bineinteles cu gandul la prietenul Leo V.

ariela olandeza

Flounder & Sebastian, prietenii Arielei

flounder & sebastian

Flounder in taramul periculos al rechinilor, cu nave esuate pe fundal

Flounder in Taramul periculos al rechinilor

Ariel, art-attack din scoici colorate

shells mermaid

Peisaj marin realizat din scoici colorate

din scoici 1

Aceasta ar fi sa zicem… partea vazuta a creatiilor ei, cea mai mica parte, caci raman pe plaja de la Gura Portitei inepuizantele ei povesti, traite, compuse si rostite permanent, cu usurinta cu care oamenii normali respira.

Reclame

Un gând despre „Ariela Marii Negre

  1. petre spune:

    „Ariela” Marii Negre.Suna original!in contrast cu „Paqnaghia” muntelui Ceahlau.
    Imaginea imi aduce aminte de o poveste despre un varf de munte scrisa de cronicarul Calistrat Hogas despre Stânca Panaghia, din muntii Ceahlaului.Povestea unei fete frumoase ce se transformara într-o stâncă de piatră. Se zice, însă, că inima ei nu s-a împietrit, că şi acum se îmbată, totuşi, de razele soarelui, de strălucirea florilor, de lunecarea norilor pe aripile lor albe, de vânturile dulci şi mângâioase ale răsăritului şi apusului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s