De-a luptele rele (joc)

Alegeti o poveste.
Voi sunteti printul si printesa din povestea respectiva
(aveti acele nume, doar ca sunteti rai).
Imaginati-va cate o sabie si cate un scut pentru fiecare.
Incercati sa va omorati unul pe altul (prefaceti-va).
Cel care ramane „inviat” castiga si premiul este „O BUNATATE CADOU”.

de-a luptele rele

Anunțuri

2 gânduri despre „De-a luptele rele (joc)

 1. petre spune:

  E normal sa de “joci” cu relele cand ai la indemana atatea jocuri pe internet. Cel putin pentru a le cunoaste pentru ca discernamantul vine dupa ce –l citesti si pe parintele Arsenie Boca
  Lupta cu spiritele rele on-line dezvolta reactie si ingeniozitate. Aici,ai posibilitatea de a plonja într-o atmosferă de relaxare și de excitare de filmare a reprezentanților spiritelor rele si tot felul de lucruri neplăcute. Universul se uită în ochii tai si nimeni nu poate transmite sentimentul de adrenalina de la care apar luptele nerealiste pe ecran. Iti sugereaza să te grăbesti în luptă, fără întârziere, pentru un al doilea – un rău teribil este doar de așteptare pentru oportunități de a face rău oamenilor!
  Parintele Arsenie Boca spune:„Pacatele impotriva noastra insine duc la invartosarea inimii – o cunoastem cu totii, o cunosc si eu – dar ele mai duc si la intunecarea simtirii de Dumnezeu. Sunt cele sapte pacate de capetenie sau pacate de moarte: mandria, iubirea de argint, desfranarea, lacomia, pizma, mania si lenea. Intre acestea sapte se afla si radacina relelor: lacomia stomacului sau dumnezeul cel mancacios al trupului. Acesta trebuie ars cu postul si scos afara! Caci de nu va fi ars si scos afara iata sa vedeti cum creste si se intinde acest pom al diavolului, acest dumnezeu mincinos al trupului. Si anume iata cum: lacomia stomacului odrasleste dintr-o data din radacina o puzderie de ramuri din care mai aratoase sunt trei: mania, desfranarea si iubirea de avere….
  Astazi, din darul lui Dumnezeu urmeaza sa va dovedesc sa credeti toti: lupta postului cu relele sau despre felul cum ucide postul patimile.
  Relele sau pacatele sunt de trei feluri. Iata-le:
  1. pacate impotriva noastra insine.
  2. pacate impotriva aproapelui.
  3. pacate impotriva Duhului Sfant, impotriva adevarului.
  Toate aceste trei feluri sunt si pacate inaintea lui Dumnezeu, caci tu nu esti al tau ci al lui Dumnezeu. Prin urmare si pacatele pe care le faci impotriva ta sunt intocmai si pacate impotriva lui Dumnezeu. De aceea, fiindca esti fiul lui Dumnezeu.”

 2. Ana Titoiu Tomescu spune:

  minunat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s