Hipnoza (joc)

Mai intai Toa-ti trebuie sa ghiceasca toate cuvintele: opt, ani, Petre, cere, Vera si Ursula.

Apoi eu ii spun: 

– Spune o hipnoza si cand ghicesti una dintre hipnozele din lista mea secreta (pe care i-am aratat-o doar lui Moa-mi), aceea va fi hipnoza care se va intampla cu tine. 

Apoi eu ii spun sa se uite in ochii mei si zic:

– Unu…. Doi…. Trei…. Gataaaa! Esti hipnotizat cu hipnoza ghicita de tine!

Lista secreta a hipnozelor:

– sa adormi.

– sa n-ai voce.

– sa fii rece si negeneros.

– sa fii indragostit.

– sa ai un tic (spunand un cuvant des, de exemplu „etc”) 

– sa fii rau.

Reclame

Un gând despre „Hipnoza (joc)

 1. petre spune:

  Cum să pornesc pe calea autodezvoltării personale?
  Cum să scap de probleme?
  Unde mi-a dispărut creativitatea?
  Pot să-mi regăsesc elanul?
  Cum mi-aş schimba viaţa?
  Nu ştiu ce mă ȋmpiedică să fiu fericit!
  Cum să-mi ating scopurile?
  Vreau să-mi completez cunoştinţele de a ajuta pe alţii.
  Am nevoie de noi resurse, capacităţi.
  Cu ce pot ajuta repede să produc o schimbare?
  Vreau să mă schimb dar nu ştiu cum.
  Cum să am succes ȋn….?
  In momentele grele deveniţi mohorâţi neputincioşi, depresivi, plini cu ȋntrebări fără speranţa de a găsi scăpare. Dar prin hipnoza complementara aveţi unealta cu care să făuriţi un viitor fericit. Dacă aveţi astfel de ȋntrebari sunteţi pe site-ul potrivit. Hipnoza este o metodă simplă, rapidă şi eficientă prin care se poate genera un proces de transformare profundă, adâncă, care va genera ȋncredere de sine, forţă şi tenacitate. Câteodată v-aţi simţit animat, plini cu elan să vă realizaţi scopul, putând dărâma ziduri. De ce nu ştim s-o activăm? Răspunsul este simplu: n-am ȋnvăţat cum trebuie activat. Prin hipnoza aceste resurse se pot activa din subconştient şi astfel vor lucra de parcă ar fi cel mai natural lucru, parcă totdeauna aţi fi fost din fire aşa.
  In autodezvoltare şi dezvoltare personală hipnoza oferă o multitudine de tehnici adecvate să se poată ȋnlătura, transforma, ȋnlocui, schimba, trăsăturile personale nedorite cu trăsături adecvate şi dorite pentru o viaţă mai fericită, armonioasă.
  Din punct de vedere al sănătăţii, numai prin faptul de a ȋnlătura stresul, anxietatea deja sistemul imunitar se ȋntăreşte. Multe probleme fizice au rădăcinile ȋn subconştient, le puteţi căuta ȋn starea de transă prin hipnoza şi problemele din trecut se pot rezolva. Astfel şi problema fizică dispare.
  Cei care lucrează ȋn domenii ȋn care ajută oamenii, ca si cei din medicina alternativa, şi caută alte modalităţi cu care pot completa cunoştinţele. Si eu ca naturopat am putut ajuta mulţi oameni foarte uşor, ȋn unele cazuri ȋnsă nu ajungeam la un rezultat satisfăcător. Căutând sursa insuccesului, am ajuns la subconştient deci la hipnoza şi am găsit blocajele care pe plan inconştient subminează sănătatea şi ȋmpiedică schimbarea. Astfel cu aceste noi cunoştinţe de a transforma legăturile din subconştient deja pot ajuta pe toate planurile bunăstarea, sănătatea, armonia oamenilor. Astfel pot oferi celor din naturopatie, medicina alternativa, profesorilor, antrenorilor, conducătorilor de firme, medicilor, medicilor dentişti, aceste cunoştinţe prin care ȋşi pot completa tratamentele, fiind mai eficienţi pe plan profesional.
  In spiritualitate hipnoza oferă tehnici cu care se pot acceda resursele ȋnăscute ale creierului uman care nici pe departe nu sunt folosite pe deplin. Astfel capacităţile paranormale devin realitate, aplicabile şi se pot integra ȋn viaţa de zi cu zi. Se revelă sufletul, de unde vine, cu ce scop. Si toate acestea se pot experimenta pe propria persoană, şi putem ajuta şi pe alţii să experimenteze aceste realităţi interne.
  Invăţând hipnoza puteţi ajuta eficient pe alţii şi să vă autodezvoltaţi!
  Ce transformări ar putea genera toate aceste capacităţi?
  Nu aveţi nevoie de altceva decât să învățați HIPNOZA.
  – See more at: http://www.hipnozacomplementara.ro/index.php?idmenu=71&vanzari=71#sthash.O7PQWR44.dpuf

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s