Familia coboara pe pamantul adevarului

A fost odata un crab care se casatorise dar nu putea sa aiba un copil. Sirenul Pietre pe Trac le-a dat crabilor o frumoasa crabusoara numita Ana a Mari. Ea va fi copilul lor. Cand Ana a Mari implinise varsta infinitului, merse pe plaja dar vazu un tunel ciudat in nisip. De curiozitate, Ana a Mari intra in tunel si se descoperi intr-o padure. Era transformata intr-o femeie de zodia racului, si acolo se intalni cu un barbat cu parul foarte scurt pe nume T-Om in Rai. Ana a Mari si T-Om in Rai se casatorisera si nascura o fetita draguta pe nume Nicavero.

Cand Nicavero implinise varsta infinitului, merse cu parintii ei in Tara Adevarului. Un soare de culoarea parului Meridei crestea pana cand a atins toata Tara Adevarului. Inclusiv pe T-Om in Rai, Ana a Mari si Nicavero. Toate lucrurile atinse de Soarele-Par-de-Merida se transformara in nori de culoarea rochiei Meridei. Dar oamenii atinsi de soare, nu se transformara in nori, ci stateau pe nori. Toti oamenii au avut curaj sa sara de pe nori din nou pe pamant, mai putin T-Om in Rai, Ana a Mari si Nicavero. Nicavero era curajoasa, dar cand a sarit de pe nori, s-a lovit. Doctorul vine si Nicavero sta in spital. Ana a Mari si T-Om in Rai raman pe Norii-Rochie-de-Merida. Cand Nicavero s-a intors, nu a mai gasit norii. Auzind ploaie, Nicavero se indrepta spre ploaia auzita. Ploaia venea din Norii-Rochie-de-Merida. Ghici ce a vazut Nicavero cazand odata cu picaturile de ploaie! Erau Ana a Mari si T-Om in Rai. Nicavero i-a prins pe parintii ei, ca sa nu se loveasca si ei. Crabii, parintii lui Ana a Mari, venisera sa dea o petrecere pentru ca familia T-Om in Rai, Ana a Mari si Nicavero e bine din nou (nici pe nori, nici loviti).

Reclame

Un gând despre „Familia coboara pe pamantul adevarului

  1. petre spune:

    O felicit pe Nicovera pentru deznodamantul povestii. Ea “a prins parintii ei sa nu se loveasca si ei” de problema “judecatii lui Solomon” cel care a fost pus in fata faptului de a imparti un copil la doua mame care sustineau amandoua ca le apartine acelas copil.Dumnezeu sa ajute familia adevarului ca Nicovera sa nu fie data vreunui barbat care nu poate face copii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s