Porti deschise la UNArte

Pentru noi vara incepe cu bucuria unei mult mai mari rezistente a Veronicai la aglomeratiile sociale dar si cu fiorul descoperirii unor noi si impresionante laturi ale creativitatii. Portile deschise la UNArte au fost prilej de minunata aventura a navigarii prin atelierele “adevarate” ale diferitelor feluri de arte. Starea de spirit a Verei dincolo de poarta Universitatii este greu de descris in cuvinte. Pe de-o parte, curiozitate nerabdatoare de a afla cat mai multe lucruri posibil, pe de alta parte o asezare fireasca in starea de bine, o naturalete atat de evidenta, o curgere prin matca potrivita pe care doar pe frecventa sufleteasca o poti percepe la ea – privindu-i stralucirea din ochi, vazand-o cu cat zel participa la proiectele studentesti de pictura, vazand cu ce seriozitate si motivatie priveste detaliile sau chiar cu ce dezinvoltura danseaza langa scena, pe muzica rock, fara absolut nicio grimasa de neplacere la zgomot(!). In lumea aceea a oamenilor non-conformisti, creatori, interesanti, ireductibili la mediocritate, acolo unde se simte in aer libertatea interioara a fiecaruia… acolo Vera este la ea acasa. Out of the box.

DSCN1408aDSCN1395aDSCN1310DSCN1318DSCN1375DSCN1415

Anunțuri

3 gânduri despre „Porti deschise la UNArte

 1. Leo spune:

  I think it was for Veronica as walking in a candy store, so many impressions for her, really wonderful to see.
  Also the family T. 🙂

 2. Leo spune:

  And I wrote a mail to the little lady friend:)

 3. petre spune:

  Veronica si-a descoperit „Familia”.A pasit cu dreptul in „pestera VerArt”.Mintea ei creativa s-a jucat ca cu obiectele pe care le iubeste.A luat cunostinta cu secretul efectului artei, procesul creator atat cat este ea capabila sa-l urmareasca cu ochii sufletului si sa observe cum prin „ochi” sunt si alti artisti care vor sa schimbe lumea.
  A fost o zi in care „a dansat pe o coada de sirena”cum spunea Veronica mai zilele trecute.A valsat cu „ochii” mintii in „spatiul ei personal”,calm ,viu, natural ,cu fantezia creativa a unui copil care te impresioneaza pana la lacrimi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s